HKU Medewerkers
HKU Medewerkers
  • Volg ons op facebook
  • Volg ons op twitter

HKU biedt talloze oplossingen die in combinatie toegepast kunnen worden om het onderwijst optimaal te ondersteunen. Op deze pagina worden enkele diensten geïntroduceerd.

Leeromgeving

Projectcampus is een laagdrempelige digitale leeromgeving speciaal gericht op projecten. Docenten kunnen leermiddelen plaatsen en stuenten kunnen projecten aanmaken, bestanden en presentaties delen, blogs aanmaken en meer. Dankzij de Iphone app integreert Projectcampus prima met mobiele apparaten. Lees hier meer over projectcampus

Maatwerk

Op HKU zijn ca. 250 maatwerk applicaties beschikbaar die uiteenlopende onderwijstrajecten ondersteunen zoals de stage, eindexamentrajecten of seminars. HKU beschikt over een uitgebreid platform om maatwerk te kunnen leveren op het gebied van portfolio opbouw, archivering van materialen en ondersteuning van onderwijsprocessen.


Lees meer over Tooling voor het Onderwijs

Publiceer via je eigen website

Veel docenten hechten aan de wijze waarop ze digitale middelen delen. HKU biedt iedere student en medewerker de mogelijkheid om op een simpele wijze een eigen website in te richten en te onderhouden op basis van het wordpress platform.

Lees meer over het plaatsen van een website in deze handleiding (pdf)

Volg een online cursus!

Veel skills zijn ook aan te leren door een lesmodule online te volgen. Door studenten via online modules voor te bereiden kan de begeleidingstijd optimalen benut worden. Cursussen bij Lynda.com zijn gratis te volgen voor alle studenten en medewerkers van HKU.

Meer over Lynda.com

Handige diensten

In de dagelijkse onderwijspraktijk is een mix van tools heel handig om toe te passen:

Evalueer het onderwijs

De schools Kunst en Economie en Games en Interactie gebruiken een handige online tool (en app) om hun onderwijs te evalueren. Lees hier meer over op de site van Evalytiics of log direct in.